Gi ei gåve med meining til jul!

Det er enda ei stund til jul, men julegåver har kanskje fleire byrja å tenka på? Kva gir ein til dei som har det meste? Jo: ei gåve som kan hjelpa nokon til ein betre kvardag og eit betre liv! Ninas Children Home

Ninas Children Home er ein barneheim i Kenya, drive av Nina Sørlie frå Kinsedal. De kan lesa meir om barneheimen ved å følgje linken over. Under linken der "Dagbok" kan de lesa oppdatert informasjon om livet der nede. Ved å gi ei pengegåve til Ninas children Home som ei julegåve til nokon, er DU og den som får gåva med og hjelper borna der til ein betre kvardag. Du kan anten betala inn eit valgt beløp til kontonr. 3785 12 22775 , og sjølv laga eit kort som forklarer gåva til den som får den - eller du kan ta kontakt på e-post: mannemi73@gmail.com for å få ferdige kort med bilete og tekst. Kortet er gratis, og du bestemmer sjølv summen du vil gi.